truck trial, cb-trucktrial.cz, mercedes-benz, unimog

 

 

 

První závod, první boj, razantní změny na autě, druhé místo, i takto by se dal charakterizovat první závod letošní sezóny.

Na první závod sezóny, který se konal 14. a 15. dubna v bývalém vojenském areálu v Milovicích jsme dorazili s překvapením především pro soupeře. Jestli jste sledovali naše stránky, tak jste si mohli všimnout, že jsme prováděli „menší změny“ na našem Unimogu. Opak byl však pravdou. Nemůžeme říct, že jsme lhali, jen jsme nezveřejnili vše, co se na autě upravovalo. O samotných úpravách a změnách na autě zveřejníme samostatný článek na našich stránkách.

Samotný závod, který již tradičně byl pořádán ve zmiňovaných Milovicích začal podle očekávání. Hned od začátku jsme bojovali o první příčky s našimi největšími soupeři. Jsou jimi Bohumír Čáp/ Dana Hlínová (řidič/navigátor) s vozem Avia a Tomáš Pražák, který jel s náhradním spolujezdcem (spolujezdkyní) Danou Vodičkovou na voze Unimog. Během dopoledne byl boj v sekcích dosti vyrovnaný a rozdíly mezi naší posádkou a již dvěma zmiňovanými posádkami byl velmi malý. Ke konci prvního závodního dne však jak naše posádka, tak i posádka Tomáše Pražáka a Dany Vodičkové udělaly výraznější chyby, které obě posádky stály drahocenné body, a do čela závody se s dostatečným bodovým náskokem dostal Bohumír Čáp s Danou Hlínovou.

Druhý den se toho již moc nezměnilo. Všechny posádky byly nakonec rádi (kromě Bohumíra Čápa s Danou Hlínovou), že si svá místa udrželi až do konce závodů a my jsme se mohli těšit z pěkného druhého místa a z prvních bodu do celkového pořadí.

Další závod se bude konat 19. – 20. května v Mohelnici. Nenechte si tento závod ujít!

 

Tvorba internetových stránek Kotous